english

<h2>Tuotehaku</h2>
<h1>ROMUMETALLIN KIERRäTYS</h1>

Rautasoini kerää, lajittelee ja jalostaa metalli- ja rautaromua teollisuuden raaka-aineeksi. Valtaosa hankkimastamme rautamateriaalista tulee yrityksiltä, jotka ovat läheisiä yhteistyökumppaneitamme.


Keräämme metalliromun asiakkaan kanssa sovittavalla tavalla tai vastaanotamme romun paikanpäälle tuotuna. Suunnittelemme prosessin yhdessä asiakkaan kanssa juuri oikeaan tarpeeseen. Tavaran nouto tapahtuu asiakkaan kanssa sovitulla tavalla juuri oikeaan aikaan.

Kuljetukset sujuvat joustavasti Rautasoinin kuljetuskalustolla.


Kotitalouksien rautaromu

Romumetalli, romurauta, rautaromu, kierrätysteräs. Raskaalla jätteellä on monta nimeä. Rautasoini vastaanottaa myös yksityisten kotitalouksien metallijätettä. Kierrätyskelpoisen romun ostamme päivän hintaan. Edellyttäen että tuotu erä täyttää laatu- ja ostokriteerimme. Tämä kannattaa aina tarkistaa infonumerostamme 0207 288 550, sillä jokainen romuerä on erilainen.

Laadukkaat tuotantomenetelmät

Toimitamme teollisuudelle metalliraaka-aineita asiakkaiden vaatimukset huomioiden. Sekä metallin keräys, että käsitellyn kierrätysmetallin toimitus tapahtuvat joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.


Romun vastaanotossa kiinnitämme huomiota romun kierrätettävyyteen ja ympäristölainsäädännön vaatimuksiin. Tuotannossa tapahtuvan jatkuvan kehitystyön ansiosta pystymme tulevaisuudessakin vastaamaan korkeisiin laatu- ja ympäristövaatimuksiin.

Keräämämme rautaromu palautuu takaisin hyötykäyttöön. Romun käsittely tapahtuu ympäristön kannalta turvallisella tavalla kaikissa kierrätysprosessin vaiheissa.


 
Rautasoini Oy • Vihiojantie 16-18, 33800 Tampere • puh. 0207 288 550 • info@rautasoini.fi